Det unikke portræt

At portrættere en personlighed – dét er et stykke håndværk, som kræver både erfaring, indlevelse og evner. Det er ikke en kunst at tage et billede. Men det er en kunst at indfange det bedste blik, det bedste udtryk, på det bedste tidspunkt og i det bedste lys. “At male med lyset” blev håndværket kaldt – Fotografi er en fællesbetegnelse for teknikker, som går ud på at fastholde det reflekterede lys fra et objekt i form af et varigt billede. Ordet fotografi kommer fra de græske ord for lys «fos» og skrive «grafein».

Kameraet er, som blyanten og penslen, et redskab, og et redskab i hænderne på en kunstner vil gerne resultere i kunstnerisk arbejde.

Fotografens blik for det bedste

En dygtig fotograf har blik for, hvordan du tager dig allerbedst ud. Det er én af fotografens vigtigste opgaver at guide dig frem i løbet af fotograferingen og skabe tillidsfulde rammer, der åbner op for det vedkommende – og dét, der skal fanges i et splitsekund. Vi yder derfor altid vores ypperste for, at skabe de perfekte rammer med tillid og glæde. Vores faglige stolthed gør, at vi laver alt selv fra optagelse til den færdige produktion.

Miraklerne skabes også i efterbearbejdningen

Det helt rette fotografi er hele fundamentet for det gode slutresultat. Men undervurder endelig ikke det håndværk der udføres i selve efterbearbejdningen af billederne i eksempelvis Photoshop. Det kræver stor viden, ekspertise og sans for detaljen at gøre et godt billede til et helt sublimt billede. Den ekspertise har vi oparbejdet i mere end 15 år. Til trods for erfaring og kreativitet, så bliver det færdige billede aldrig bedre, end det værktøj fotografen har til rådighed. Derfor følger vi med udviklingen og kan med stolthed sige, at vi har kun de bedste værktøjer på markedet til rådighed – både kamera, lys og print. I og med vi laver alt selv, kan vi tilbyde vores kunder den absolutte bedste kvalitet på print, til markedets venligste priser.

Vi laver portrætfoto reklamefoto erhvervsfoto eventfoto - creativephoto.dk